Pleinparty 2016

Pleinparty Krullevaar: Talent in beeld 

DSC_0177

Woensdag 29 juni hebben we kunnen genieten van verschillende optredens tijdens de Pleinparty van De Krullevaar. Alle groepen hebben een lied gezongen en daarbij een dans gedaan. Voor ouders en familie en vrienden die met elkaar aanwezig waren was dat natuurlijk hartverwarmend. Zij trotseerden de regen om hun kinderen te kunnen zien en horen. Een moment op trots te kunnen zijn, een mooie herinnering welke we met elkaar hebben gemaakt.

DSC_0183

Er waren dit jaar bijzondere optredens van kinderen die alleen of bijvoorbeeld in duo of een kleine groep een lied zongen.       Teddy zag kans om een solo optreden te verzorgen een het liedje Rewritten van Teske de Schepper op bijzondere wijze te vertolken. Caspar en Donna hebben op hun gitaar Stitches van Shwan Mendes gespeeld. Wat prachtig om te zien dat zoveel talent een plekje kreeg op het podium van de Krullevaar. Zelfs een drietal kleuters hebben Parijs van Kenny B gezongen voor het publiek en twee broers zongen Slow Down van Douwe Bob.

Er waren heel veel leuke optredens waar heel veel voor geoefend is. Enthousiaste kinderen zochten de afgelopen weken diverse plekjes op om dansjes en liedjes met elkaar te oefenen. Een choreografie werd bedacht en zelfs een toneelstukje bleek mogelijk. De Ouderraad heeft ons, net als afgelopen jaar, verrast met een spetterend optreden op Kuikentje Piep. Het team bracht een ode aan de regen op It’s raining men van de Weather Girls. De afsluiting werd door alle kinderen gedanst en gezongen onder leiding van juf Yvonne en juf Vivianne.

DSC_0172

De Pleinparty is tot stand gekomen dankzij sponsoring van veel lokale ondernemers die de Krullevaar een warm hart toedragen.

DSC_0171

 

 

Related posts