Dag groep 8

DSC_0311DSC_0295DSC_0320DSC_0345DSC_0316DSC_0146DSC_0087DSC_0058DSC_0011DSC_0249DSC_0277DSC_0093DSC_0120DSC_0167

Na een mooie tijd van voorbereidingen was het eindelijk zover. De leerlingen mochten de musical aan hun geliefden presenteren in het prachtige Artotheater. Het was een cadeautje. De leerlingen hebben genoten van hun optreden en ze verdienen voor dat optreden een groot compliment. Ze hebben toneel gespeeld en muziek gemaakt; ze hebben gezongen en gedanst. We zijn bevoorrecht dat we deel hebben mogen uit maken van het volledige proces: van het ontwerpen van de musical, via het bedenken van de verhaallijn en het schrijven van de scenes, tot aan de voorstelling in het sfeervolle Artotheater.

Dank aan onze oud-leerlingen Famke, Caspar en Joep. Zij hebben, samen met hulpouders Anneke, Asma en Felicia,  een waardevolle ondersteuning geboden.

Na de musical was het tijd voor een gala. De Ouderraad heeft ons verrast met een feestelijk ingerichte aula. De leerlingen waren prachtig gekleed en kwamen in setjes aan bij school. Via de rode loper kwamen zij de school binnen om vervolgens te genieten van elkaars gezelschap. Ouders hebben hiervan deel uitgemaakt, ze hebben een borreltje kunnen drinken en van hun kinderen kunnen genieten. De kinderen hebben gedanst, gezongen en film gekeken. Vervolgens hebben ze de nacht in de aula “slapend” doorgebracht en na een stevig ontbijt zijn ze onder luid gejuich en applaus van de leerlingen de school uit gerend.

 

 

 

Related posts

We helpen elkaar

Tijdens onze schoolreis naar Oud Valkeveen in Naarden hebben onze leerlingen van de groepen 1 t/m 6 heerlijk samen kunnen spelen. Tijdens dat...

Posted